Skip to main content

Sandra de Monchy

Sandra de Monchy

Kinderboeken

De boekjes ‘Wachten op Toby’ en ‘Samen met Lynn’ zijn onderdeel van een serie van 4 verschillende boekjes die gemaakt zijn in opdracht.
Deze zijn dan ook niet te koop.

  Buitenlingen

  Het muziekboek ‘Buitelingen' is uitgegeven door Adrienne Althof. Zij heeft de muziek gecomponeerd. Het was heel bijzonder om tekeningen te maken bij muziek. Terwijl ik aan het schetsen en tekenen was luisterde ik naar haar muziek. Soms vond zij een schets niet helemaal passen bij het stuk maar wel zó leuk, dat zij daar muziek bij heeft gecomponeerd.

  Het was een fijne samenwerking.

  Het boek is voor € 15,00 exclusief verzendkosten te koop bij:
  Broekmans & Van Poppel en via haar website: Adrienne Althof

  Het is ook mogelijk om mij een mail te sturen dan zorg ik dat het boek naar je toekomt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

  Tom is niet stuk

   Mijn kleinzoon Mike heeft een aandoening aan zijn hypofyse. Toen hij een jaar of vijf oud was stelde hij steeds meer vragen over het waarom van zijn medicatie. Zijn ouders probeerden deze zo goed mogelijk te beantwoorden maar merkten dat ze niet goed aansloten bij zijn belevingswereld. Daarom gingen ze op zoek naar geschikte kinderboeken maar helaas bleken deze niet te bestaan.
   Toen heb ik besloten om zelf een boek te gaan schrijven en te illustreren over dit onderwerp
   Doordat ik erg betrokken was bij het gezin, wist ik wat er speelde. Mijn dochter, die zelf arts is, heeft mij terzijde gestaan.

   Het boek heeft Mike én zijn broers enorm geholpen. Daarom hebben zijn moeder en ik besloten om het boek beschikbaar te maken voor alle kinderen en hun omgeving met deze zeldzame aandoening. Mijn doel is niet om hier aan te verdienen. Mijn doel is bereikt als dit verhaal kinderen kan helpen. Doordat de Hypofyse Stichting veel aandacht heeft besteed aan dit boek heeft het al veel gezinnen kunnen bereiken. Ook kinderen van een ouder met een hypofyse aandoening zijn er mee geholpen.

   Het boek is te koop voor € 15,00 inclusief verzendkosten. Bestellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.